De Ofyr

De OFYR: De vuurschaal met een culinaire twist

De laatste culinaire ontdekking van Paradijshof is de OFYR: een elegante vuurschaal met een formidabele bakplaat rondom: de plancha. Paradijshof werd er op slag verliefd op. Met trots zijn wij nu officiële dealer van de OFYR in Nederland.

 

Leuker dan de bbq 
Een truffelomelet maken, gesneden venkel langzaam karamelliseren en een prachtige zeebaars bakken? Het kan allemaal en ook nog eens tegelijkertijd. Met de OFYR kunt u zowel slow als fast foodkokenEn als de wind over uw ingrediënten waait, krijgen uw gerechten een sublieme rooksmaak mee. 

Zo werkt de OFYR
Terwijl uw gasten ontspannen genieten van een prachtig houtvuur, warmt de plancha op. Hoe dichter bij het vuur, hoe heter de plancha wordt. Deze verschillende warmtezones maken de OFYR zo uniek. Een entrecôte schroeit u dicht op het hete deel. Daarna laat u het vlees langzaam verder garen op de 'koelere' buitenrand van de plancha. Zo wordt alles mogelijk met de OFYR. 

Bijna onderhoudsvrij
De OFYR is gemaakt om de seizoenen te weerstaan. Het cortenstaal van de vuurschaal krijgt al snel een beschermende roestlaag. Zo blijft uw objet d’art jarenlang beschermd. De plancha roest niet, omdat de olie die u bij het bakken gebruikt meteen een beschermende laag vormt. Bovendien is de plancha in een handomdraai schoon: met een spatel schuift u aanbaksels en olieresten zo in het vuur.

Kies uw formaat
De OFYR is er in twee maten. Welk formaat past het beste bij uw tuin?

  • de 85/100 (85 cm doorsnee):  €1.795,00
  • de 100/100 (100 cm doorsnee): €1.895,00

Accessoires voor de OFYR
Het vuur snel doven? Dan is een robuust deksel met houten handgreep fijn om erbij te hebben:

  • deksel voor de 85/100: €139,00
  • deksel voor de 100/100: €149,00

Bestellen 
U bestelt de OFYR via info@paradijshof.nl. Dan krijgt u van ons er een Barbeque & Currypakket ter waarde van €100,- bij. Zodra Paradijshof het bedrag heeft ontvangen, heeft u uw OFYR ongeveer binnen 5 tot 6 werkdagen in uw tuin staan.